STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen

Koopjeshoek

Graag verwelkomen wij je in de koopjeshoek van 20degrees Airconditioning! Hier vind je A-merk airconditioners en/of accessoires die wij momenteel met zeer hoge kortingen kunnen aanbieden. De reden van deze airco aanbiedingen varieert per product en wordt in de productomschrijving toegelicht.

In de meeste gevallen betreffen het nieuwe airconditioners, waarvoor bijvoorbeeld onlangs een nieuw model op de markt is gekomen. Om airconditioning vervolgens voor iedereen bereikbaar te maken en om ons assortiment up-to-date te houden, bieden wij de resterende voorraad graag aan tegen zeer scherpe tarieven.

Ook kan het zo zijn dat er een showmodel beschikbaar komt of dat één van onze klanten een zo goed als nieuwe airco inruilt, in verband met de aanschaf van een nieuwe woning. Diverse redenen dus om jou extra te laten profiteren.

Goed om te weten is dat alle producten kunnen worden afgenomen in combinatie met onze montage diensten. Alle toebehoren die zullen worden gebruikt (denk aan afwerkgoten, leidingwerk, koppelingen, ophangbeugels, elektra e.d.) zijn nieuw en ook op onze service wordt uiteraard niet bespaard!

Alle onderstaande producten worden daarom aangeboden met twee jaar all-in-garantie, tenzij vermeld is dat het om een tweedehands product gaat. In dat geval gelden de voorwaarden van de (resterende) fabrieksgarantie.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen