STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen

Daikin FTXM / RXM Perfera

De Daikin Perfera is een geavanceerd airconditioningsysteem dat uw binnenklimaat naar een hoger niveau tilt. Met zijn energiezuinige prestaties en slimme technologieën biedt de Daikin Perfera optimaal comfort in elk seizoen. Neem contact op met 20 Degrees, uw Daikin specialist, voor meer informatie over de Daikin Perfera.

  1. Energie-efficiëntie: De Daikin Perfera is ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Met een hoog energielabel en geavanceerde sensoren die de energieconsumptie optimaliseren, zorgt de Daikin Perfera voor een zuinig gebruik van energie. Dit resulteert in een lagere energierekening en draagt bij aan een duurzamere leefomgeving.
  2. Slimme technologie: Dankzij de slimme technologieën van de Daikin Perfera kunt u uw binnenklimaat eenvoudig regelen. Met draadloze bediening via een app op uw smartphone en compatibiliteit met smart home systemen, kunt u de temperatuur en instellingen op afstand aanpassen, waar u ook bent. Bovendien zorgt de geavanceerde 3D-luchtstroomtechnologie van de Daikin Perfera voor een gelijkmatige luchtverdeling in de ruimte, wat resulteert in optimaal comfort.
  3. Optimaal comfort in elk seizoen: Of het nu zomer of winter is, de Daikin Perfera zorgt altijd voor een aangenaam binnenklimaat. In de zomer biedt het verkoeling met een krachtige koelcapaciteit, terwijl het in de winter efficiënte verwarming biedt met behulp van warmtepomp technologie. Zo kunt u het hele jaar door genieten van een comfortabele leefomgeving, ongeacht het seizoen.
  4. Stijlvol design: Naast zijn geavanceerde technologie en energiezuinige prestaties, heeft de Daikin Perfera ook een stijlvol design. Met een slank en modern ontwerp en de mogelijkheid om de kleur van de voorkant aan te passen, kan de Daikin Perfera naadloos worden geïntegreerd in uw interieur, waardoor uw ruimte er nog mooier uitziet.

De Daikin Perfera biedt optimaal comfort, energie-efficiëntie, slimme technologieën en een stijlvol design. Neem contact op met 20degrees voor meer informatie en ontdek hoe de Daikin Perfera uw binnenklimaat kan verbeteren.

Lees meer
Lees minder

Daikin Perfera SET (60 m3 / 2 kW)

Een stijlvol wandmodel, vol opties en een A+++ label. De Dai..
€1.525,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen