STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen

Ontdek onze warmtepompen en wat wij voor je kunnen betekenen

Ben je op zoek naar een duurzaam en energiezuinig alternatief voor jouw traditionele (gasgestookte) verwarmingssysteem? Dan is de warmtepomp mogelijk een oplossing voor je. Een (lucht-water) warmtepomp is een systeem dat warmte onttrekt aan de buitenlucht om deze vervolgens op een uiterst efficiënte wijze te gebruiken om binnen radiatoren op te warmen. Het is een populaire en energiezuinige oplossing die kan worden geïnstalleerd in zowel nieuwbouw als bestaande woningen en waar (in steeds meer gevallen) geen gas aan te pas hoeft te komen. Het maakt gebruik van een hernieuwbare energiebron (de buitenlucht), waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Bovendien kan een warmtepomp ook worden gebruikt voor de productie van warm tapwater. Bij 20degrees zijn we gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige warmtepompsystemen die zowel jouw comfort als het milieu ten goede komen.

 

Waarom kiezen voor een warmtepomp?

Energie-efficiëntie: Warmtepompen halen energie uit een natuurlijke bron (de lucht) en zetten deze om in verwarming of koeling voor jouw huis. Dit maakt ze veel energiezuiniger dan traditionele verwarmingssystemen, waardoor je direct bespaart op jouw energierekening.

Milieuvriendelijk: Door gebruik te maken van duurzame energiebronnen en het verminderen van de uitstoot van schadelijke gassen, dragen warmtepompen bij aan een groenere toekomst. Met een warmtepomp van 20degrees kun je jouw ecologische voetafdruk verkleinen en bijdragen aan een beter milieu.

Subsidies en financiële voordelen: De overheid biedt subsidies en financiële voordelen aan voor huiseigenaren die investeren in duurzame energieoplossingen, zoals warmtepompen. Bij 20degrees zijn we op de hoogte van de laatste subsidieregelingen en kunnen we je helpen bij het verkrijgen van mogelijke financiële voordelen.

Comfort en flexibiliteit: Warmtepompen kunnen niet alleen jouw huis verwarmen, maar ook koelen in de zomer. Ze zorgen voor een gelijkmatige en constante temperatuur in je woning, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van comfort.

 

Waarom kiezen voor 20degrees?

Ervaring en expertise: Met jarenlange ervaring in de branche hebben we een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier en installateur van warmtepompsystemen. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij elke stap van het proces.

Kwaliteit en betrouwbaarheid: Bij 20degrees streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. We werken alleen met gerenommeerde merken en leveren hoogwaardige warmtepompen die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

Maatwerkoplossingen: Elk huis is uniek, daarom geloven we in maatwerkoplossingen. Onze experts zullen jouw situatie grondig analyseren en een warmtepompsysteem aanbevelen dat perfect past bij jouw behoeften en budget.

Uitstekende service: Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We bieden niet alleen een professionele installatie, maar ook structureel onderhoud en een snelle respons op eventuele vragen of problemen. Je kunt rekenen op een uitstekende service, zelfs na de installatie.

 

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar om de voordelen van warmtepompen te ervaren en jouw huis toekomstbestendig te maken? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Onze experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden, je te voorzien van gedetailleerde informatie en een vrijblijvende offerte op maat te maken. Begin vandaag nog met het creëren van een duurzamere en comfortabelere leefomgeving!

 

Direct een offerte aanvragenAdviesgesprek aan huis inplannen

Lees meer
Lees minder
Hybride warmtepomp

Hybride warmtepomp

All-Electric warmtepomp

All-Electric warmtepomp

Warmtepomp boiler

Warmtepomp boiler

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen