STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen

Mitsubishi airconditioners

Een Mitsubishi airco staat voor efficiency. Al meer dan 80 jaar produceert Mitsubishi Heavy Industries namelijk uiterst efficiënte airconditioners, die uitmuntende prestaties leveren voor zowel de zakelijke- als de particuliere markt. Het kan dan ook bijna niet anders dan dat je zelf wel eens tegen een Mitsubishi airco bent aangelopen óf dat je getipt bent door een kennis of familielid op een airconditioner van Mitsubishi Heavy Industries.

Waarom een airco van Mitsubishi kopen?

Wat een Mitsubishi airco, in onze optiek, bijzonder maakt zijn de zeer goede specificaties. Álle apparaten kunnen namelijk uiterst efficiënt koelen én verwarmen en zijn bovendien (zowel binnen als buiten) lekker stil. Daarnaast is iedere airco van Mitsubishi standaard voorzien van diverse luxe opties, die bij andere merken vaak als 'extra' dienen te worden afgenomen. Enkele voorbeelden hiervan zijn; het elektronisch kunnen bedienen van de lamellen (de luchtstroom kan zowel van boven naar beneden als van links naar rechts met de afstandsbediening worden ingesteld) en de aanwezigheid van extra luchtfilters (pollen- en geurfilters).

Mitsubishi airco

Welke Mitsubishi airco kun je het best kopen?

Kijkend naar de airconditioners van Mitsubishi en dan in het bijzonder naar de wandmodellen, dan kunnen er primair (voor particulier gebruik) twee productlijnen worden onderscheiden. Allereerst is dat de ZS-lijn, bestaande uit de modellen 20 ZS-W, 25 ZS-W, 35 ZS-W én 50 ZS-W. Dit zijn bij ons de meest verkochte modellen van Mitsubishi, die perfect kunnen koelen en verwarmen met een prima (in de meeste gevallen A++) rendement.

Wil je het beste van het beste op het gebied van efficiency en ben je van plan om de airconditioner als hoofdverwarming te gaan gebruiken? Dan is de ZSX-lijn erg interessant. Deze lijn, bestaande uit de modellen 20 ZSX-W, 25 ZSX-W, 35 ZSX-W, 50 ZSX-W én 60 ZSX-W koelen én verwarmen nog net iets zuiniger en hebben daardoor in de meeste gevallen een A+++ label. Daarnaast presteert de ZSX-lijn beter in verwarmmodus, wanneer zich bijvoorbeeld een strenge winter voordoet.

Waar staan de letters SRC en SRK voor?

Vraag je je af wat er met de letters SRC en SRK wordt bedoeld, bij de type-aanduidingen van Mitsubishi airco's? Dat is om aan te geven dat het om de buitenunit gaat (hiervoor zijn de letters SRC) óf dat het over een Mitsubishi binnenunit (hiervoor zijn de letters SRK) gaat. Omwille van de leesbaarheid en ter verduidelijking, maken wij op deze website tevens veelvuldig gebruik van het woordje 'SET' om aan te geven dat het zowel om de buitenunit (SRC) als de binnenunit (SRK) gaat.

Lees meer
Lees minder

Mitsubishi HI 20ZS-W(F) SET (60 m3 / 2 kW)

De SRK / SRC 20ZS-W(F) airco van Mitsubishi Heavy Industries..
€1.195,00

Mitsubishi HI 25ZS-W(F) SET (75 m3 / 2,5 kW)

De SRK / SRC 25ZS-W(F) airco van Mitsubishi Heavy Industries..
€1.249,00

Mitsubishi HI 35ZS-W(F) SET (100 m3 / 3,5 kW)

De SRK / SRC 35ZS-W(F) airco van Mitsubishi Heavy Industries..
€1.355,00

Mitsubishi HI SRK 20ZSX-W SET (60 m3 / 2,0 kW)

Met de SRK ZSX-W serie is Mitsubishi Heavy Industries erin g..
€1.510,00

Mitsubishi HI SRK 25ZSX-W SET (75 m3 / 2,5 kW)

Met de SRK ZSX-W serie is Mitsubishi Heavy Industries erin g..
€1.670,00

Mitsubishi HI 50ZS-W(F) SET (140 m3 / 5 kW)

De SRK / SRC 50ZS-W(F) airco van Mitsubishi Heavy Industries..
€1.895,00

Mitsubishi HI SRK 35ZSX-W SET (100 m3 / 3,5 kW)

Met de SRK ZSX-W serie is Mitsubishi Heavy Industries erin g..
€1.920,00

Mitsubishi HI SRK 50ZSX-W SET (140 m3 / 5 kW)

Met de SRK ZSX-W serie is Mitsubishi Heavy Industries erin g..
€2.475,00

Mitsubishi HI SRK 60ZSX-W SET (170 m3 / 6,1 kW)

Met de SRK ZSX-W serie is Mitsubishi Heavy Industries erin g..
€2.765,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen