STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen

Betaalmethoden

Bij 20degrees is de veiligheid van je betaling 100% gegarandeerd. Onze website is namelijk SSL secure, de hoogste certificering op het gebied van veiligheid. Vandaar dat je met een gerust hart gebruik kunt maken van één van onze betaalmethoden;

  • iDEAL / Bancontact
  • Bankoverschrijving
  • Factuur (alleen i.c.m. installatiepakket)
  • in3
  • SprayPay

Van iDEAL / Bancontact wordt bij ons het meest gebruik gemaakt. Hiermee kun je eenvoudig en vertrouwd, via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank, de betaling verrichten.

Kies je voor de optie om te betalen via een bankoverschrijving? Dan ontvang je na het plaatsen van je bestelling de factuur per mail. Je kunt de betaling vervolgens overmaken naar: NL97 RABO 0364 3390 39, ten name van 20degrees Warmtepompen B.V.. Zodra de betaling bij ons is binnengekomen, sturen wij de producten direct naar je toe óf nemen we (indien nodig) telefonisch contact met je op om de levering/montage nader te bespreken.

Wanneer je voor de optie factuur kiest, vragen wij je om 35% van het totaalbedrag vooraf aan te betalen (hierover ontvang je na de aankoop een e-mail met instructies) en om op de dag van levering het resterende bedrag te voldoen. Dat laatste kan per overboeking of (bij de monteurs) per pin of contant. Let wel op: voor deze optie kan alleen gekozen worden wanneer je ook de installatie door 20degrees laat verrichten.

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Dun kun je in diverse gevallen gebruik maken van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. Je betaalt dan in drie keer het aankoopbedrag, zónder extra kosten. Het minimale bestelbedrag is € 1.000,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Voorafgaand aan de betaling doet In3 een supersnelle gegevenscontrole, waarmee je verzoek tot betaling wordt geautoriseerd.

Met SprayPay kun je jouw bestelling in 12, 18, 24 of 36 maandelijkse termijnen betalen. Wil jij eerder of extra aflossen? Dan kan dat altijd boetevrij. Gespreid betalen is mogelijk vanaf € 250,- tot € 5000,-. Meer weten over in termijnen betalen, klik dan hier!

Geld lenen kost geld

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen