STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gratis bezorgd

Betaalmethoden

Bij 20degrees is de veiligheid van je betaling 100% gegarandeerd. Onze website is namelijk SSL secure, de hoogste certificering op het gebied van veiligheid. Vandaar dat je met een gerust hart gebruik kunt maken van één van onze betaalmethoden;

  • iDEAL
  • PayPal
  • Bankoverschrijving
  • Factuur (alleen i.c.m. installatiepakket)

Van iDEAL wordt bij ons het meest gebruik gemaakt. Hiermee kun je eenvoudig en vertrouwd, via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank, de betaling verrichten.

Wanneer je kiest voor PayPal als betaalmethode wordt je, na het plaatsen van de bestelling, doorgestuurd naar de website van PayPal. Daar volgt na het klikken op de button “Betalen” de bestelling. Let op: om een betaling via PayPal uit te kunnen voeren, heb je een PayPal account nodig.

Kies je voor de optie om te betalen via een bankoverschrijving? Dan ontvang je na het plaatsen van je bestelling de factuur per mail. Je kunt de betaling vervolgens overmaken naar: NL47 KNAB 0257 5343 50, ten name van 20degrees. Zodra de betaling bij ons is binnengekomen, sturen wij de producten direct naar je toe óf nemen we (indien nodig) telefonisch contact met je op om de levering/montage nader te bespreken.

Wanneer je voor de optie factuur kiest, vragen wij je om 35% van het totaalbedrag vooraf aan te betalen (hierover ontvang je na de aankoop een e-mail met instructies) en om op de dag van levering het resterende bedrag te voldoen. Dat laatste kan per overboeking of (bij de monteurs) per pin of contant. Let wel op: voor deze optie kan alleen gekozen worden wanneer je ook de installatie door 20degrees laat verrichten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gratis bezorgd