STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen

20degrees - Hét installatiebedrijf voor AIRCONDITIONERS & WARMTEPOMPEN

Allereerst leuk dat je de weg naar 20degrees hebt gevonden! Wij van 20degrees uit Landgraaf houden ons bezig met het aanbieden van duurzame klimaatoplossingen. Concreet betekent dit dat wij er zijn om jou te helpen met het op kamertemperatuur brengen en houden van je woning. Hierbij richten we ons niet alleen op de voordelen voor nu, maar houden wij ook serieus rekening met het milieu en hebben wij oog voor de lange termijn.

Om de kamertemperatuur (20 graden) in jouw woning te realiseren bieden we (lucht-lucht) warmtepompen aan, die in de volksmond vooral bekend zijn als airconditioners. Ons aanbod airconditioners is met grote zorg samengesteld, waardoor je bijvoorbeeld met iedere airco zowel kunt koelen als verwarmen. Daarbij hebben we nauwlettend gezocht naar betrouwbare high efficiency apparatuur, wat je terug ziet in de SEER (=efficiency bij koelen) en SCOP (=efficiency bij verwarmen) scores van de producten én uiteindelijk op je energierekening! Tevens vinden wij het belangrijk dat er verantwoord koudemiddel in het apparaat wordt toegepast, dat een laag aardopwarmingsvermogen (GWP) heeft en onze OZON-laag niet afbreekt.

"Onze missie is om zowel het klimaat in (jouw) huis áls buitenshuis te verbeteren."

Hoewel we ons best doen om alle producten duidelijk te beschrijven en je (via de inrichting van de website) hier en daar te helpen bij je keuze, kunnen wij ons voorstellen dat je wellicht nog behoefte hebt aan persoonlijk advies. Wanneer je je vragen naar [email protected] stuurt zorgen wij dat één van onze monteurs zo snel als mogelijk contact met je opneemt, om je inhoudelijk van een zo goed mogelijke raad te voorzien. Is het advies voor jou niet voldoende, dan komt diezelfde monteur gewoon even persoonlijk bij je langs*.

Mocht je besluiten om een airconditioner bij ons te kopen, dan helpen wij je (indien gewenst) graag bij de montage. 20degrees beschikt namelijk over ervaren monteurs die in het bezit zijn van de benodigde vakdiploma’s en daarnaast uiteraard F-gassen gecertificeerd zijn. Ook na de verkoop en plaatsing van de apparatuur laat 20degrees jou niet in de kou staan of in de hitte bezwijken. Door jaarlijkse controles te verrichten zorgen wij er namelijk voor dat de apparatuur (onder álle weersomstandigheden) zo optimaal mogelijk blijft werken en zijn wij in staat om op álle (slijtvaste) componenten van split-airconditioners 5 jaar garantie te bieden.

*Hoewel wij natuurlijk bij iedereen graag op visite komen, doen wij deze geheel vrijblijvende bezoekjes tot 30 km (enkele reis) vanaf Landgraaf.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen