STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen

Airco Limburg

Woon of werk je in Limburg en ben je op zoek naar een goede betrouwbare airco voor bij jou thuis of op kantoor? Dan ben je bij 20degrees Airco Limburg aan het juiste adres!

 

Airco kopen en laten plaatsen in Limburg

Of je nu in Noord-Limburg, Midden-Limburg of Zuid-Limburg woont, wij staan graag voor je klaar om je (uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend!) alles te vertellen over airconditioning. Als Installatiebedrijf in Limburg laten wij je namelijk met plezier en enthousiasme zien wat er bij het installeren van een airco zoal komt kijken en wat belangrijk is op het gebied van airco onderhoud. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons vakkundige team met oog voor detail, zijn wij de aangewezen partij voor zowel een standaard airco montage als voor exclusief maatwerk. Wij richten ons hierbij op de particuliere en klein zakelijke markt van Limburg.

20degrees Airconditioning Limburg is een koeltechnisch installatiebedrijf, met oog voor detail dat streeft naar een uitmuntende afwerking bij iedere airco montage.

airco limburg 20degrees

Airco-merken in Limburg

Wanneer je op zoek gaat naar een airconditioner zul je merken dat je er (bewust of onbewust) ook op straat meer op gaat letten. Zo zal je vast wel eens een Mitsubishi, Daikin, Panasonic of Samsung airconditioner aan een gevel hebben zien hangen. Of misschien ben je zelfs wel tegen één van onze airco installaties in Limburg aangelopen. Welk merk het beste is, hangt helemaal af van jouw wensen. 20degrees helpt je dan ook graag met het maken van de beste keuze.

Koelen én Verwarmen met een airco in Limburg

Tegenwoordig zijn er een aanzienlijk aantal airconditioners in Limburg geplaatst en de verwachting is dat het aantal in de toekomst verder zal toenemen. Enerzijds komt dit door de steeds warmere zomers waarmee we in Nederland (en misschien nog wel net iets meer in Limburg) mee te maken hebben. Daarnaast functioneren steeds meer airconditioners als volwaardige warmtepompen, waardoor je er ook in de winter perfect mee kunt verwarmen.

Advies over airco-installaties in Limburg

Welk type airconditioner in jouw situatie het meest interessant is, wordt tijdens een vrijblijvend adviesgesprek uitvoerig bekeken. We bespreken dan met alle plezier jouw wensen op het gebied van koeling en/of verwarming en adviseren je graag kosteloos over duurzame oplossingen, die zijn toegespitst op jouw situatie. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons vakkundige team, zijn wij de aangewezen partij voor zowel standaard airco-montages als voor exclusief maatwerk, waarbij afwerking hoog in het vaandel staat.

Wil je een afspraak maken? Ga dan direct naar onze online-planner! Bespreek je jouw situatie liever telefonisch, dan zijn we op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 te bereiken via 045-785 31 33.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen