STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen

Airco Landgraaf

20degrees Airco Landgraaf; born and raised in Landgraaf! In 2014 gestart vanuit een appartement aan de Mozartstraat, met de ambitie om Landgraaf en omstreken te verduurzamen door middel van de verkoop en installatie van lucht-lucht warmtepompen (ofwel airconditioners). Inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf, bestaande uit een vakkundig team enthousiaste monteurs met oog voor detail en omgeving, dat zich dagelijks inzet om die ambitie waar te maken. Het appartement is intussen ingeruild voor een mooie centrale locatie aan de Vogelzankweg met showroom, om zo een zo goed mogelijke invulling te geven aan de koel- en verwarmbehoeften van vandaag én morgen.

 

Airco kopen in Landgraaf?

Woon je in Landgraaf of in de buurt van Landgraaf en wil je een airco kopen in Landgraaf? Dan ben je bij 20degrees aan het juiste adres! Onze airco specialisten helpen je graag geheel vrijblijvend op weg bij jouw zoektocht naar de beste airco installatie. Hierbij bieden wij je de keuze uit wandmodellen, vloermodellen, monoblocks én mobiele airco's. Een wandmodel airco is de meest gekozen variant, die normaliter tien centimeter onder het plafond wordt gemonteerd. Vanuit de wetenschap dat koude lucht daalt is dit het meest interessante (en betaalbare) model, wanneer een oplossing wordt gezocht voor verkoeling. Een vloermodel airco wordt daarentegen een stuk lager geplaatst, waardoor deze modellen ideaal zijn wanneer je hoofdzakelijk met de airco wilt verwarmen. Tevens worden deze modellen veelvuldig toegepast in bijvoorbeeld zolderkamers in Landgraaf, waar men te maken heeft met een schuin dak (waar geen wandmodel tegen bevestigd kan worden).

Airco Landgraaf

Woon je in een monumentale woning in Landgraaf of wil je airco in een appartement waar geen buitendeel tegen de gevel mag worden bevestigd, dan kan een monoblock airco een interessante optie zijn. Deze airco's werken namelijk zonder buitenunit en vereisen alleen twee doorvoergaten van 160mm in de muur (voor het uitblazen en aanzuigen van lucht). Zoek je een airco in Landgraaf, maar weet je niet zeker of je op de betreffende locatie blijft wonen óf wil je geen permanente wijzigingen laten aanbrengen in je woning? Dan is een mobiele airco iets voor jou! Zoals de naam al zegt kun je deze airco's in iedere willekeurige kamer insteken en direct gebruiken. Wel is het hierbij belangrijk dat je een afvoerslang naar buiten kunt leggen (bijvoorbeeld via een raam).

 

A-merk airco in Landgraaf

Een airco kopen in Landgraaf betekent ook kiezen welk merk aan jouw muur komt te hangen. Bij 20degrees Airconditioning hebben wij bewust gekozen om niet met slechts één merk te werken, maar zijn wij ervan overtuigd dat ieder airco merk zijn eigen charmes heeft. Wél raden wij sterk aan om met een A-merk te werken, zodat je o.a. zeker bent van kwaliteit, hoge rendementen, een stille airco én een lange levensduur. Na uitvoerige tests en kritische selecties hebben wij binnen 20degrees een assortiment opgebouwd rond de merken; Daikin, Mitsubishi, Panasonic en Samsung. Welk merk 'het beste' is hangt in onze optiek sterk af van je behoeften en van de mogelijkheden in jouw woning in Landgraaf.

"Bij 20degrees Airco Landgraaf hebben wij bewust gekozen om niet met slechts één merk te werken, maar zijn wij ervan overtuigd dat ieder airco merk zijn eigen charmes heeft."

 

Bezoek onze airco showroom in Landgraaf!

Een airco via het internet uitzoeken is lekker makkelijk en efficiënt! Vandaar dat 20degrees airco Landgraaf ook in eerste instantie gestart is met alleen een webshop. Echter om écht een goed beeld te krijgen van een airco is gebleken dat het online vergelijken van plaatjes en tabellen niet voldoende is. Vandaar dat wij begin 2022 een fysieke showroom in Landgraaf hebben geopend, waar onze airco specialisten jou met plezier de airco's presenteren die op deze website worden aangeboden. Ook product-specifieke vragen kunnen hier worden beantwoord, eventueel aangevuld met een kleine demonstratie. Dus wil je een airco kopen en woon je in de buurt van Landgraaf, kom dan zeker even langs! Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00u. Wél is het belangrijk dat je vooraf even een afspraak maakt. Wil je direct een afspraak maken en onze airco showroom in Landgraaf bezoeken? Klik dan hier!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen