STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen

Airco Heerlen

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede airco ínclusief montage? 20degrees is dé airco specialist in de regio Heerlen. Je hebt bij ons de keuze uit een ruim aanbod A-merk airconditioners, die wij zelf stuk voor stuk uitvoerig getest hebben. Zo is er altijd een systeem dat past bij jouw situatie en waarvan wij een uitmuntende kwaliteit kunnen garanderen.

 

20degrees, jouw airco specialist

Op zoek naar een airco expert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 20degrees is de airco installateur in Heerlen. Wij bespreken graag jouw wensen en adviseren je (uiteraard!) geheel vrijblijvend over de mogelijkheden in jouw woning in Heerlen. Je kunt bij ons airconditioners kopen en laten installeren. Ook na de installatie staan wij voor je klaar. Of het nu gaat om airco onderhoud óf om een onverhoopte storing. Wij zijn er voor je!

Mitsubishi airco's in Heerlen

 

"Ook na de installatie staan wij voor je klaar. Of het nu gaat om airco onderhoud óf om een onverhoopte storing. Wij zijn er voor je!"

Een airco kopen in Heerlen, wat kost dat?

Eerlijkheid en transparantie staan hoog in het vaandel bij 20degrees. Vandaar dat de prijzen van alle airco's die wij verkopen zijn terug te vinden op deze website. Daarnaast vind je bij iedere product-beschrijving wat het kost om de betreffende airco te laten installeren in Heerlen. Hierbij gaan wij uit van een standaard montage, waar in 90% van alle gevallen een beroep op wordt gedaan. Betreft de benodigde installatie een maatwerk-montage, dan kan het zijn dat er wat extra kosten moeten worden gemaakt. Vandaar dat wij je in dat geval aanraden om vooraf even een airco advies gesprek in te plannen. Na het bezoek van één van onze airco specialisten ontvang je vervolgens binnen 48 uur de definitieve offerte.

 

Vrijblijvend airco advies

Zie jij op het internet door de bomen het bos niet meer? Volkomen begrijpelijk, met zoveel verschillende apparaten en aanbieders! Wij informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden voor airconditioning in jouw woning in Heerlen. Wij zijn volledig merk-onafhankelijk, maar werken hoofdzakelijk met vier vaste A-merken. Dit om altijd de beste oplossing voor iedere specifieke situatie te kunnen bieden, maar daarnaast ook een consistente kwaliteit te kunnen garanderen. In een adviesgesprek bespreken we onder andere:

 1. Jouw koel- en/of verwarmbehoefte
 2. De omvang van de ruimte(s)
 3. De montage-mogelijkheden én -beperkingen
 4. De afwerkmogelijkheden
 5. De verschillende airco-modellen
 6. De Verschillende airco-merken
 7. De kosten voor de airco
 8. De kosten voor de installatie
 9. De voordelen voor het milieu
 10. Het geschatte stroomverbruik
 11. Ons uitgebreide garantiepakket
 12. De toegevoegde waarde van onderhoud
 13. Álle vragen die jou te binnen schieten

Heb je interesse voor een adviesgesprek? Dan kun je hier direct zelf een afspraak inplannen in onze online planner.

 

Airco in bedrijfskeuken Heerlen

 

Airco onderhoud in Heerlen

Met periodiek onderhoud verleng je de levensduur van je airconditioner. Niet alleen het reinigen van de airco valt hieronder. Ook is het verstandig om de werking van de gehele installatie periodiek te laten controleren. Eventuele defecten en beschadigingen kunnen dan vroegtijdig worden opgespoord en verholpen. 20degrees verzorgt daarom ook airco onderhoud in Heerlen. Dit doen wij bij particulieren en klein zakelijke klanten, waarbij kan worden gekozen voor een eenmalige onderhoudsbeurt of voor een onderhoudscontract.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gespreid betalen