STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gratis bezorgd

Exclusieve cashback-actie!

Bij onderstaande producten kan momenteel gebruik worden gemaakt van onze exclusieve cashback-actie! Je herkent dit aan het oranje label dat je linksboven bij de productfoto’s ziet staan.

De actie houdt in dat je momenteel maar liefst € 80,- direct retour ontvangt, wanneer je één van de geselecteerde airconditioners koopt en laat monteren in de periode van 1 oktober 2021 tot en met 31 januari 2022.

Daarnaast wordt € 20,- gedoneerd aan het Wereld Natuur Fonds. 20degrees richt zich namelijk niet alleen op het leveren van een positieve bijdrage aan het klimaat binnenshuis, maar heeft een positieve beïnvloeding van het klimaat buitenshuis eveneens hoog in het vaandel staan.

De cashback-actie wordt geheel automatisch verwerkt, wat betekent dat je na de betaling binnen vijf werkdagen een bevestigings-mail krijgt toegestuurd waarna, binnen eenzelfde termijn, € 80,- wordt teruggestort en € 20,- wordt gedoneerd. Het enige dat je dus nog hoeft te doen is het apparaat uitzoeken dat bij jouw koel- en verwarmbehoeftes past!

Kom je er niet uit? Neem dan gerust even per mail contact met ons op óf plan direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

 

*Tot slot is het belangrijk om te weten dat;

  • Alleen een beroep kan worden gedaan op deze actie wanneer de volledige betaling binnen de betalingstermijn (van 8 dagen na de factuurdatum) is voldaan;
  • 20degrees deze actie te allen tijde kan wijzigen of beëindigden, zonder nadere toelichting en zonder enige verplichting/aansprakelijkheid te hoeven aanvaarden;
  • Het bedrag dat geretourneerd wordt inclusief 21% BTW is;
  • Per adres eenmalig en bij één airconditioner gebruik kan worden gemaakt van deze actie;
  • Het cashback-bedrag louter naar Nederlandse (IBAN) bankrekeningen wordt overgeboekt. Het is niet mogelijk om creditcard-, PayPal- en/of contante crediteringen uit te laten voeren.

 

Lees meer
Lees minder

Mitsubishi HI SRK 20ZS-W SET (60 m3 / 2 kW)

De SRK / SRC 20ZS-W airco van Mitsubishi Heavy Industries is..
€1.135,00

Mitsubishi HI SRK 25ZS-W SET (75 m3 / 2,5 kW)

De SRK / SRC 25ZS-W airco van Mitsubishi Heavy Industries is..
€1.179,00

Mitsubishi HI SRK 35ZS-W SET (100 m3 / 3,5 kW)

De SRK / SRC 35ZS-W airco van Mitsubishi Heavy Industries is..
€1.295,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
STEK-gecertificeerd
Maatschappelijk verantwoord
5 jaar garantie
Gratis bezorgd